Κεντρική NBA Γιάννης: “Αφήνουμε το σκορ να μιλήσει για εμάς!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Αφήνουμε το σκορ να μιλήσει για εμάς!” (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν μια άψογη εμφάνιση από κάθε άποψη, συντρίβοντας τους Τορόντο Ράπτορς και κάνοντας το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά. Στη συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την πρωτοφανή επιτυχία της ομάδας του, ερωτήθηκε για την απόδοση των συμπαικτών του και το φανταστικό κοινό του Μιλγουόκι ενώ φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στους αντιπάλους του, στον επίλογο των λεγομένων του!

Η άμυνα ήταν το κλειδί της επιτυχίας των Μπακς, με τον Γιάννη να κάνει ξεχωριστή αναφορά στην παρουσία του Τόνι Σνελ: “Αμυντικά παίξαμε πολύ σκληρά. Ο στόχος μας ήταν να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και τους περιορίσαμε στους 77 πόντους. Ο Τόνι Σνελ έκανε εξαιρετική δουλειά στο μαρκάρισμα του ΝτεΡόζαν, ο οποίος σκόραρε μόλις 8 πόντους, μόνο με ελεύθερες βολές. Πρέπει να συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλά το σκορ και έτσι, θα συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στο κόλπο”.

Ο Μάικλ Μπίσλι έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στη σειρά, με 13 πόντους, με τον “Greek freak” να μιλάει κολακευτικά για τον 28χρονο φόργουορντ: “Ό Μπίσλι ήταν έτοιμος. Δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο παιχνίδι ενώ αγωνίστηκε πολύ λίγο στο πρώτο. Έκανε εξαιρετική δουλειά, όμως, ήταν έτοιμος και πολύ επιθετικογενής“.

Επίσης, οι φίλαθλοι των Μπακς έκαναν αισθητή την παρουσία τους, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιάννη: “Το κοινό ήταν απίστευτο. Από την πρώτη φάση βρισκόταν “μέσα” στο παιχνίδι και έχει πλάκα να παίζεις μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους. Μακάρι να συνεχίζουν να κάνουν φασαρία και στο 4ο ματς!

Ο Θον Μέικερ δέχεται μονίμως θετικά σχόλια από τον Αντετοκούνμπο, με τη φορά αυτή να μην αποτελεί εξαίρεση: “Όλοι τον έχουμε βοηθήσει, όχι μόνο εγώ. Του μιλάμε κάθε μέρα και εκείνος έχει μόνο ένα πράγμα να κάνει: να ακούει και να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Παίζει εξαιρετικά για εμάς και οφείλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό”.

Επίσης, ο Γιάννης θεώρησε ότι είναι απόλυτα δίκαιο να κρίνεται μια ομάδα από τις επιτυχίες της: “Ναι, πρέπει να κρίνεσαι από την επιτυχία σου και πρέπει να κερδίζεις. Αν δεν νικάς, θα βλέπεις τα πλέι-οφς από το σπίτι σου. Οπότε ναι, πρέπει να κρινόμαστε από τις νίκες“.

Τέλος, ο Γιάννης έδωσε μια πειστική απάντηση, σχετικά με ορισμένες υπερβολικές ενέργειες των παικτών του Τορόντο, μέσω των οποίων προσπαθούσαν να τους βγάλουν εκτός ρυθμού: “Ήμασταν συγκεντρωμένοι και εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλο. Ξέραμε ότι θα το κάνουν αυτό αλλά εμείς απλά παίζαμε μπάσκετ. Αφήσαμε το σκορ να μιλήσει για εμάς“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J24ZVbp7Flg]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…