Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Eπισημάνσεις Μπάνε σε παίκτες, “μέσα” ο Μιλιένοβιτς

Eπισημάνσεις Μπάνε σε παίκτες, “μέσα” ο Μιλιένοβιτς

bane prelevic galatsopoulos

bane-prelevic-galatsopoulosO ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει καλή αγωνιστική εικόνα, υπήρχε και η… ντροπιαστική ήττα από τον Παναθηναϊκό με σκορ 102-58. Κάπως έτσι ο Μπάνε Πρέλεβιτς  και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, μίλησαν σε όλη την ομάδα το Μ. Σάββατο (γενικώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν συνηθίζει τις ομιλίες προς τους παίκτες, αλλά θεώρησε πως θα έπρεπε αυτό να γίνει την συγκεκριμένη στιγμή λόγω της εικόνας που παρουσιάζει ο “Δικέφαλος”).

Kαβαλίερς-Πέισερς, Ράπτορς-Μπακς, Σπερς-Γκρίζλις και Κλίπερς-Τζαζ. Ποιοι θα είναι οι νικητές στα τέσσερα ζευγάρια; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της live betting και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για όλα τα ματς που θα γίνουν σε Ευρώπη και ΝΒΑ!

Οπως αναφέρει η ΚΑΕ, οι δυο τους “επεσήμαναν την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ζήτησαν από όλους τους καλαθοσφαιριστές να βάλουν την ομάδα πάνω από όλα και να αφοσιωθούν με ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις τους για το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών. Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις επέστρεψε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς που εδώ και καιρό έμεινε εκτός για πρόβλημα στον αυχένα και την ωμοπλάτη ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με το Λαύριο, θα συνεχιστεί την Κυριακή με μια προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …