Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έγινε απλώς το 1-0”

“Έγινε απλώς το 1-0”

Τόμιτς

tomic

Τίποτα περισσότερο από το 1-0 δεν έγινε σήμερα, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές. Πάντως, ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των “ερυθρολεύκων”.

Αρχικά ανέφερε στη Nova: “Σήμερα προσπαθήσαμε να τρέξουμε στο γήπεδο. Από την στιγμή που έχεις το πλεονέκτημα, πρέπει να παίξεις και καλή άμυνα. Βάλαμε και τον κόσμο στο παιχνίδι, αυτή είναι άλλωστε και η έννοια του πλεονεκτήματος. Είχαμε παραπάνω από 25 πόντους διαφορά αν θυμάμαι καλά. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ της Εφές, που είναι δυνατή σε αυτά και είναι πρώτη, και… κόψαμε και την δημιουργία του Ερτέλ, δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει. Δίκαια κερδίσαμε. Είναι απλώς 1-0, τίποτα παραπάνω, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και την Παρασκευή“.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και μετά την Εφές. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πως θα παίξουμε μπάσκετ είναι αυτό που κάνουμε. Η λογική μπορεί να λέει πως αφού τρέχουν, εσύ πρέπει να πας αργά, όμως το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει στο τέλος“.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε: “Ο Νίκολα είναι ένας παίκτης που παρά το ύψος του, δεν έχει αργά πόδια. Έχει μεγάλο σώμα, δεν είναι αργός, όχι ότι είναι και ο πιο γρήγορος. Διαβάζει καλά το παιχνίδι. Είναι πολύ καλός στα τελειώματα. Ήταν ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια σήμερα, σε άμυνα και σε επίθεση”.

Για το αν ήθελε μικρή ή μεγάλη διαφορά σήμερα ανέφερε: “Θα προτιμούσα ακριβώς όπως τελείωσε το παιχνίδι. Η ιστορία και τα προηγούμενα playoffs έχουν γίνει μετά από μεγάλες διαφορές. Παίξαμε τόσο καλά και δεν υπήρχε ένα πρόβλημα. Πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος συμμετοχής. Μόνο ο Παπανικολάου έπαιξε 26 λεπτά, όλοι είναι σημαντικοί και πρέπει να είναι και ξεκούραστοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…