Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας”

“Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν αρκετά καλός απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ύστερα από ένα κακό διάστημα τον τελευταίο ένα μήνα κάναμε μια πραγματικά καλή εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η εμφάνισή μας και στα 40’ μας δείχνει το δρόμο για να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, γιατί είχαμε χάσει την πίστη μας στον εαυτό μας. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να τελειώσουμε καλά με τα Τρίκαλα την κανονική περίοδο και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ.

Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας έτσι όπως αγωνιστήκαμε. Είναι όμως φυσιολογικό γιατί υπάρχει και κόπωση, παίζουμε με λίγους παίκτες για μεγάλο διάστημα. Αρχίσαμε να κυνηγάμε 4η θέση, αλλά δεν ήταν ο βασικός μας στόχος αυτός. Έτσι όπως παρουσιαστήκαμε σήμερα, φάνηκε να επιστρέφουμε στις βασικές αρχές μας. Αν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα στο σουτ του Σάκοτα στο τέλος, ίσως είχαμε τη δυνατότητα κερδίσουμε. Και στα 40’ ήμαστε είτε μπροστά στο σκορ είτε… βδέλλα και δεν αφήσαμε ΑΕΚ να πάρει μεγάλες διαφορές”.

Για το νέο σύστημα των πλέι οφ σημείωσε: “Δεν βολεύει τις ομάδες που είναι στην και την 4η θέση, γιατί θα αγωνιστούν μετά από 14 μέρες. Τι θα κάνεις δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια; Πώς θα κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες κλπ.; Οι ομάδες στις θέσεις 5-8 θα μπουν πιο γρήγορα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την Ευρωλίγκα. Να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Εμείς ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να ξεχωρίζουμε από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…