Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δείχνουμε σαν να έχουμε αδειάσει από βενζίνη”

“Δείχνουμε σαν να έχουμε αδειάσει από βενζίνη”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Λαυρίου, συνεχάρη τους διαιτητές, ενώ τόνισε πως ο Κολοσσός μοιάζει σαν να έχει αδειάσει από βενζίνη στους τελευταίους αγώνες.

“Να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Το Λαύριο έκανε μία σοβαρή εμφάνιση, κυριάρχησαν και νίκησαν δίκαια. Επίσης συγχαρητήρια και στους τρεις διαιτητές. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές επαφές, νεύρα και τεχνικές ποινές, αλλά εκείνοι θεωρώ ότι κράτησαν το ματς. Επειδή αρκετές φορές συνηθίζουμε να διαμαρτυρόμαστε μετά από ήττες, θέλουμε να πούμε ότι σήμερα η διαιτησία ήταν πολύ καλή.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξεκίνημά του. Είχαμε πει ότι το βασικό μας μέλημα ήταν η άμυνα και τα ριμπάουντ. Αυτό δεν το καταφέραμε, με αποτέλεσμα να μην βρούμε φάσεις στο ανοικτό γήπεδο. Η διαφορά στα ριμπάουντ δείχνει τη διαφοράς θέλησης και προσπάθειας. Έτσι, πήγαμε στο “πέντε εναντίον πέντε” και έπρεπε να διαβάσουμε τις αλλαγές. Αλλά, πρέπει να είσαι εύστοχος και από την περιφέρεια, που δεν ήμασταν.

Έχουμε σοβαρό ψυχολογικό τις βολές τον τελευταίο μήνα. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το κακό ποσοστό που έχουμε, από το παιχνίδι με τη Λευκάδα και μετά. Δεν ήμασταν μία ομάδα που σούταρε άσχημα στις βολές, αυτό έχει δημιουργηθεί τώρα. Δυστυχώς, δεν έχουμε καλή παρουσία τον τελευταίο μήνα.

Έχουμε ένα ντεφορμάρισμα, εκτός από τα 28 λεπτά με τον Άρη. Δείχνουμε σαν να έχουμε αδειάσει από βενζίνη. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για να έχουμε υψηλό κίνητρο. Τώρα, έχουμε δύο παιχνίδια και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να δούμε που θα τερματίσουμε».

Για το αν δεν υπάρχει τόσο κίνητρο για την τέταρτη θέση: “Υπάρχει δίψα και κίνητρο. Από την άλλη, όμως, μπορεί κάποιοι άλλοι να μην μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Είμαστε μία ομάδα που παίζει με οκτώ παίκτες. Από προπονητικής άποψης, δυνάμεων και μπάσκετ υπάρχει η άποψη ότι κάποιοι παίκτες έχουν σβήσει. Μπορεί να μην έχουν τις ίδιες δυνάμεις, για να παίξουν στον ίδιο βαθμό ενεργειακά μέχρι το τέλος. Όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για έλλειψη κινήτρου ή αδιαφορίας. Δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο στην προπόνηση.

Έχουμε πιέσει τα παιδιά και κάποιοι δεν έχουν την εμπειρία για αυτό. Έχουμε πάει στις 12 νίκες που είναι αρκετές. Από την αρχή της σεζόν είχαμε σταδιακά στόχους. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι αδικούμε τους εαυτούς μας, με τις ήττες που έχουμε κάνει. Σήμερα ήταν σε κακό βράδυ τα δύο μας σέντερ και δεν έχουμε τρίτο. Αλλά και η περιφέρεια δεν πήγε καλά. Το μυαλό μας χάλασε. Στην Πάτρα ήταν αλλιώς. Ο αντίπαλος έβαλε πολλά δύσκολα σουτ. Εμείς όταν πλησιάσαμε είχαμε τρία σφυρίγματα… Γενικά ήταν ένα άλλο παιχνίδι”.

Από την πλευρά του, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ πρόσθεσε: “Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Λαύριο. Έπαιξαν πολύ καλά. Έβαλαν μεγάλα σουτ και έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ από εμάς. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Σίγουρα το θέλαμε το παιχνίδι. Τώρα πάμε στα δύο επόμενα που θέλουμε να πάρουμε και αυτό είναι το κίνητρό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…