Κεντρική Γ' Εθνική “Δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια”

“Δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια”

esperos-aopa

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις, τόνισε πως κάθε αναμέτρηση έως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι “τελικός” για τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Αναλύτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος:
“Το να είσαι μέλος στον Έσπερο ΑΟΠΑ και παράλληλα στους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ είναι πραγματικά μια μεγάλη τιμή διότι υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν και για αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.

-Οι ρόλοι;
“Αλλάζουν και πρέπει να μεταμορφώνεσαι κάθε ημέρα για να μπορείς να αντεπεξέλθεις στις συνθήκες της κάθε ομάδας. Όμως, έτσι μέσα από την καθημερινότητα και τα παιχνίδια αποκτάς πολύτιμη εμπειρία και σύνεση.”

-Οι διαφορές στις δύο κατηγορίες;
“Πολλές, η Γ’ Εθνική δεν είναι απλώς ένα επίπεδο πάνω, αλλά περισσότερο. Οι παίκτες είναι πιο αθλητικοί, πιο εκρηκτικοί, πιο έξυπνοι και παίρνουν πολύ γρηγορότερα αποφάσεις, στοιχείο το οποίο συνήθως κάνει τη μεγάλη διαφορά.”

-Ο προσωπικός σου στόχος;
“Να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα ώστε να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα όσα περισσότερα μπορώ.”

-Ίνδαλμα έχεις;
“Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αποθεώνω σε διαφορετικό τομέα κάθε φορά, άλλον επιθετικά, άλλον αμυντικά, άλλον για το ήθος του.”

-Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Έσπερο ΑΟΠΑ εκτός στο τοπικό ντέρμπι με την Αχαγιά ’82, ενώ οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ θα αγωνιστούν επίσης εκτός με τα Αραχωβίτικα/Ακταίο. Ο στόχος;
“Γενικότερα θα πω ότι στον Έσπερο ΑΟΠΑ δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια. Κάθε παιχνίδι έως το φινάλε είναι τελικός και πρέπει έτσι να το αντιμετωπίσουμε για να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Για τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να κλείσουμε τη χρόνια με πολύ καλή εικόνα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια, πρέπει να βρεθεί λύση”

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με την αδράνεια που επικρατεί στην λήψη αποφάσεων από τ…