Κεντρική NBA Χάρντεν: “Οι νίκες μετρούνε για να βγεις MVP”
NBA

Χάρντεν: “Οι νίκες μετρούνε για να βγεις MVP”

james harden houston rockets 1

james-harden-houston-rockets

Η “μάχη” για την ανάδειξη του φετινού MVP της κανονικής περιόδου αναμένεται να είναι πιο “δαιδαλώδης” και αμφίρροπη από ποτέ, με 3 διεκδικητές να “γλυκοκοιτάζουν” το βραβείο. Τα τριπλ-νταμπλ και οι μυθικές επιδόσεις του Ράσελ Γουέστμπρουκ, η μαεστρική καθοδήγηση και τα καταπληκτικά στατιστικά του Τζέιμς Χάρντεν και η all-around, καθηλωτική παρουσία του Κουάι Λέοναρντ θα αναμετρηθούν μέχρι τέλους ενώ βρισκόμαστε ήδη μόλις 3 μέρες πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο μπασκετικός πλανήτης, από τους δημοσιογράφους μέχρι τους απλούς φιλάθλους έχει διαχωριστεί σε πολλά κομμάτια, όσον αφορά τα σωστά κριτήρια για να αναδειχθεί κάποιος MVP. Ο Χάρντεν, πάντως, φρόντισε να “καταθέσει” τα δικά του.

Οι νίκες είναι το πιο σημαντικό πράγμα“, ανέφερε ο “Beard”, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, σύμφωνα με το ESPN και συνέχισε λέγοντας: “Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βάλεις την ομάδα σου σε θέση να διεκδικήσει τον απόλυτο στόχο“.

Φυσικά, ο Χάρντεν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μοναδικό επίτευγμα του καλού του φίλου, Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος έφθασε τα 42 τριπλ-νταμπλ για φέτος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ: “Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Παίζει καταπληκτικά κατά μήκος όλης της σεζόν και πέτυχε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είναι απίθανο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…