Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Αποφασισμένοι να πάρουμε τον “τελικό” με τον Κολοσσό”

“Αποφασισμένοι να πάρουμε τον “τελικό” με τον Κολοσσό”

giannopoulos

giannopoulos

Έτοιμοι να αναμετρηθούν με τον Κολοσσό για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι οφ είναι άπαντες στο Ρέθυμνο, όντας αποφασισμένοι να πάρουν τον αυριανό “τελικό”, όπως ανέφερε και ο αρχηγός της κρητικής ομάδας, Χάρης Γιαννόπουλος.

“Nομίζω το ότι είναι ένα παιχνίδι που όποιος χάσει σταματάει η χρονιά για αυτόν, αυτόματα δείχνει και πόσο σημαντικό είναι και για τις δύο ομάδες. Εμείς φυσικά θέλουμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Είναι στην έδρα μας και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει ακόμη περισσότερο από ότι στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά δεν ξέρω αν είμαστε το απόλυτο φαβορί αλλά έχουμε ένα λόγο παραπάνω στο να κερδίσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να είχε τελειώσει η σειρά την Κυριακή στη Ρόδο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε η νίκη. Για αυτό είμαστε κάτι παραπάνω από αποφασισμένοι να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό “τελικό”, είπε ο Έλληνας φόργουορντ.

Από πλευράς τεχνικού επιτελείου, ο Σταύρος Μυκονιάτης ανέφερε: “Εμείς θα πάμε με τη “συνταγή” του πρώτου παιχνιδιού, όσον αφορά στο πάθος και την ενέργεια που πρέπει να δείξουμε. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την στήριξη του κόσμου για να κατακτήσουμε την 2η νίκη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πλέον πολύ καλά και από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και από τις δύο ομάδες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσο αποφασισμένη θα μπει μία ομάδα στο παρκέ για το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε σε αυτό και να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας.

Για μας είναι γνωστό ότι όλη τη χρονιά ο κόσμος μας είναι ο 6ος παίκτης και άλλωστε το έχουμε αποδείξει στο πως “χτίσει” την έδρα μας τα φετινή σεζόν. Αυτό οφείλεται στους φιλάθλους μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Σε αυτό το ματς, όμως, τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…