Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός”

“Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός”

giannopoulos

giannopoulos

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής μίλησε ο παίκτης της κρητικής ομάδας, Χάρης Γιαννόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:
Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Είναι ακόμη ένα δυνατό “τεστ” όπως το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι από την προσέγγιση που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Από κει και πέρα ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Ο στόχος μας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι να πάρουμε έστω μία νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ.

Για τη 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην Αμαλιάδα: “Προσεγγίζουμε διαφορετικά πλέον τα εκτός έδρας παιχνίδια. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να μην του δίνουμε εύκολα καλάθια, παίζοντας μία πιο συμπαγή άμυνα στο πικ εντ ρολ. Όλα ξεκινούν από κει. Αν δεν αφήσεις τον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα καλάθια έχεις κάνει τη μισή δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…