Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα πάμε στο Final Four”

“Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα πάμε στο Final Four”

gabriel 1

gabriel

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος μία ημέρα πριν από την έναρξη των πλέι οφ κόντρα στη Φενέρ τόνισε πως εάν κι εφόσον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παίξουν με τον τρόπο που ξέρουν, τότε θα φτάσουν στο φετινό Final Four της Ευρωλίγκας.

Όλα όσα είπε ο Αμερικανός:
“Έχουν μία σπουδαία ομάδα, μία από τις πιο σκληρές και κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπης, όπως κι εμείς. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα πάμε στο Final Four”.

Για τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο: “Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θα πρέπει να προσέξουμε στον τομέα των ριμπάουντ καθώς ο Ούντοχ και ο Βέσελι κυνηγούν πολύ το επιθετικό και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε”.

Τέλος, για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρω ότι έχει κοουτσάρει εδώ, ξέρω ότι πολύς κόσμος περιμένει να τον δει, αλλά περιμένει κι εμάς να κερδίσουμε. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και μία εξαιρετική σειρά και ελπίζω στο τέλος να προκριθούμε στο Final Four”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…