Κεντρική NBA Άφησε πουρμπουάρ 5.000 δολαρίων ο Πόποβιτς! (pic)
NBA

Άφησε πουρμπουάρ 5.000 δολαρίων ο Πόποβιτς! (pic)

gregg popovich spurs

gregg-popovich-spurs

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ένας ιδιοφυής κόουτς, μια από τις πιο σεβάσμιες μπασκετικές προσωπικότητες του πλανήτη και ένας μεγάλος φαν του κρασιού! Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς αποφάσισε να επισκεφθεί τo McEwen’s, ένα από τα πιο γνωστά wine bar του Μέμφις, αμέσως μετά την ήττα της ομάδα του από τους Γκρίζλις στο 4ο παιχνίδι! Το αξιοσημείωτο, όμως, δεν είναι αυτό αλλά το πουρμπουάρ που άφησε ο “Pop“, το οποίο κυμάνθηκε στα 5.000 δολάρια!

 

Η παραπάνω φωτογραφία αναρτήθηκε στο περίφημο reddit.com και απεικονίζει ξεκάθαρα την υπογραφή του, μαζί με την τιμή των προϊόντων που αγόρασε (ύψους 815.73 δολαρίων) αλλά και το συνολικό tip! Μάλιστα, η φωτογραφία κατέβηκε αρχικά από την ιστοσελίδα, διότι αυτός που την ανέβασε είχε παραλείψει τα σβήσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Πόποβιτς!

Παρότι ο ιδιοκτήτης του McEwen’s, Μπερτ Σμιθ τόνισε ότι δεν επιτρέπεται να δίνονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τους VIP πελάτες τους, ανέφερε ότι ο “Pop” έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν το εν λόγω μέρος, όπως μεταδίδει το mysanantonio.com. Μπορεί να μην επισημοποίησε το αν ο Πόποβιτς βρισκόταν πράγματι εκεί αλλά το γεγονός ότι το McEwen’s απέχει μόλις λίγα τετράγωνα από το γήπεδο των Γκρίζλις επιβεβαιώνει σε μεγαλύτερο βαθμό το γεγονός αυτό!

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πόποβιτς άφησε ποσό-“μαμούθ” ως πουρμπουάρ. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2016, ένας χρήστης του Twitter έκανε μια ανάρτηση, όπου απεικονίζεται μια απόδειξη με το όνομα του Πόποβιτς, όπου έχει αφήσει tip ύψους 1.000 δολαρίων. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…