Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος μας το Final Four”

“Στόχος μας το Final Four”

papas james pao

papas james-pao

Τους λόγους της ήττας του Παναθηναϊκού Superfoods από την Νταρουσάφακα εξήγησε ο Νίκος Παπάς, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” έχασαν διαφορές, τις οποίες δεν πρόλαβαν να γυρίσουν. Ο γκαρντ του “τριφυλλιού” ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας, λέγοντας πως αυτή μπορεί να φτάσει Final Four.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Προφανώς η Νταρουσάφακα δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει κάνει τεράστια οικονομική επένδυση τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει  τυχαίους παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ξέραμε πως ο κόουτς Μπλατ παίζει με πολλά σχήματα. Δυστυχώς χάσαμε διαφορές και δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε.

Δεν βγήκε η άμυνα στον Ουαναμέικερ. Ξέραμε πως έπρεπε να τον περιορίσουμε. Είναι ο κινητήριος μοχλός και τελικά ήταν πάνω από τον μ.ο. του. Είχαμε και κακές επιλογές και χάσαμε δίκαια. Σίγουρα όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, περιμένεις την ευκαιρία να κλέψεις το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν να το κλέψει, μπορούσε να το πάρει με τη μαγκιά του. Δυστυχώς χάσαμε τις διαφορές και είχαμε κάποιες άσχημες επιλογές”.

Για τις διαφορά στην απόδοση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός Superfoods μακριά από το “Νίκος Γκάλης” ανέφερε:”Τώρα αυτό το χτίζετε και λίγο εσείς οι δημοσιογράφοι. Όταν σκοράρεις πολλούς πόντους δημιουργείται μία προκατάληψη πως δεν παίζεις άμυνα. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο για να παίρνει νίκες. Έχω περάσει πολλά αυτά χρόνια. Προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι χτισμένη για μεγάλα πράγματα και με κάθε αφορμή πρέπει να δίνουμε το καλύτερο”.

Τέλος για τις δυνατότητες του “τριφυλλιού” είπε:”Εγώ είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Αφού έχουμε φτάσει στα προημιτελικά, τότε στόχος μας είναι το Final Four. Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες που ακούγονται του τύπου “να βγούμε 6οι και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό.Κυνηγάμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…