Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στην Αυστραλία… ανησυχούν για Σόμπι

Στην Αυστραλία… ανησυχούν για Σόμπι

asobi

asobiOι πρώτες δύο εμφανίσεις του Νέιθαν Σόμπι (14 πόντους κόντρα στο Ρέθυμνο και 25 πόντους κόντρα στην Κύμη) με την φανέλα του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν… θορυβήσει την πρώην του ομάδα, τους Adelaide 36ers. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά που υπάρχει σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας για την μέχρι τώρα παρουσία του στον “Δικέφαλο”…

Οι Adelaide 36ers ανησυχούν ότι ο Σόμπι μπορεί να αποτελέσει στόχος έχοντας προσφορές ξένων ομάδων”. Ο νυν παίκτης του ΠΑΟΚ παρακολουθείται από την πρώην του ομάδα και μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του τεχνικού των Adelaide 36ers, Τζόι Ράιτ.

“Αν συνεχίσει με αυτούς τους αριθμούς (σ.σ. εννοεί για τους πόντους που πέτυχε απέναντι σε Ρέθυμνο και Κύμη), μην εκπλαγείτε αν πάρει μια καλή προσφορά“, τόνισε ο προπονητής της πρώην ομάδας του Σόμπι η οποία προφανώς  θέλει να “βάλει” ξανά στο ρόστερ της τον Αυστραλό μετά το τέλος της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ (όπως είχαμε αναφέρει, αν ο Σόμπι συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, πιθανότατα θα τεθεί θέμα παραμονής του στον “Δικέφαλο”, αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς αφού τα… δύσκολα ματς ακόμη δεν έχουν “έρθει” για να φανούν ολοκληρωμένες οι δυνατότητες του Σόμπι).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …