Κεντρική NBA “Σπάει” τα ρεκόρ ο “αειθαλής” Κάρτερ! (vid)
NBA

“Σπάει” τα ρεκόρ ο “αειθαλής” Κάρτερ! (vid)

vince carter memphis grizzlies

vince-carter-memphis-grizzlies

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ενταχθεί στην 5η δεκαετία της ζωής του, ο Βινς Κάρτερ εξακολουθεί να δίνει πολύ καλούς λόγους στην μπασκετική οικουμένη, ώστε να ασχοληθεί μαζί του. Μπορεί πλέον να μην κατακλύζει τα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις αλλά η εκτελεστική του δεινότητα βρίσκεται ακόμη εκεί, ανέπαφη. Κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, ο “Air Canada” σημείωσε 6/6 τρίποντα, μαζί με 2/2 δίποντα και κατάφερε να ενταχθεί σε ένα πολύ ξεχωριστό “κλαμπ” παικτών.

Ο Κάρτερ έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία του NBA, ο οποίος σημειώνει τουλάχιστον 20 πόντους, όντας 40 χρονών και άνω! Τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας αυτής προκαλούν “σεισμό”: Μάικλ Τζόρνταν, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Καρλ Μαλόουν, Τζον Στόκτον και Ρόμπερτ Πάρις! Ο “Vinsanity” πρόσθεσε το όνομά του δίπλα σε όλους αυτούς τους “μύθους” αλλά τα ρεκόρ δεν σταματούν εδώ.

Ειδικότερα, έγινε ο πρώτος 40άρης που βάζει 6 τρίποντα σε έναν αγώνα αλλά και ο δεύτερος παίκτης άνω των 40 που τελειώνει ένα παιχνίδι με 8/8 σουτ, μετά τον Στόκτον. Τέλος, ισοφάρισε το ρεκόρ απόλυτης ευστοχίας τριπόντων στην ιστορία των Γκρίζλις, το οποίο κατέχει πλέον μαζί με τους Ματ Μπαρνς και Μάικ Μπίμπι! Απλά απολαυστικός…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PL8jHkO-CQs]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…