Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Άρη”

“Σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα στον Άρη”

vasilis

vasilis-xaralabopoulos

Η απουσία του κόσμου, αλλά και η μόλις μια μέρα ξεκούρασης κάνει ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι “πράσινοι” υποδέχονται (05/03, 17:00) την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο “Νίκος Γκάλης” και ο νεαρός άσσος αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Πριν από λίγες ώρες επιστρέψαμε από την Κωνσταντινούπολη όπου είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Νταρουσάφακα. Δυστυχώς, αν και φθάσαμε κοντά σε μια σημαντική νίκη, δεν τα καταφέραμε χάνοντας ουσιαστικά στις λεπτομέρειες. Κάποια δικά μας λάθη δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κατά συνέπεια να χάσουμε έδαφος στη βαθμολογία. Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας έχει ακόμη πολύ δρόμο και θεωρώ πως εάν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στα εναπομείναντα παιχνίδια θα μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Προς το παρόν, μας απασχολεί ο αγώνας με τον Άρη. Μια πάρα πολύ καλή ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε στον τελικό του Κυπέλλου δύο εβδομάδες πριν. Το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το ότι έχουμε στη διάθεσή μας μόλις μία ημέρα για να προετοιμαστούμε, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Οι φίλαθλοι μας δίνουν μεγάλη ώθηση στο ΟΑΚΑ και θα είναι τουλάχιστον περίεργο για εμάς που θα παίξουμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό ώστε να πάρουμε τη νίκη και να αφομοιωθούμε μετά στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …