Κεντρική Γυναίκες “Σεβόμαστε τον Πανιώνιο”

“Σεβόμαστε τον Πανιώνιο”

kalitsidou osfp

kalitsidou-osfp

Σοβαρός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε η Στέλλα Καλτσίδου, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Παίζουμε στον τελικό και απαιτείται σοβαρότητα απέναντι στον Πανιώνιο. Ο αντίπαλός μας δεν θα έχει άγχος κι αυτό είναι που τον κάνει επικίνδυνο. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Οι αθλήτριες του αντιπάλου μας θα κοιτάξουν να παίξουν το παιχνίδι τους και να το ευχαριστηθούν. Το άγχος και η πίεση θα είναι στη δική μας πλευρά. Όλοι από εμάς περιμένουν να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε πραγματικά να χαρούμε τον τελικό, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να κατακτήσουμε φυσικά το Κύπελλο».

Σχετικά με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», εν όψει του τελικού, συμπλήρωσε η διεθνής φόργουορντ: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά κι έχουμε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι ο Ολυμπιακός κι έχεις καλύτερο ρόστερ δεν προετοιμάζεται για τα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο, τον οποίο σεβόμαστε”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…