Κεντρική NBA “Σάρωσε” η big-3, με επικεφαλής τον Έρβινγκ! (vids)
NBA

“Σάρωσε” η big-3, με επικεφαλής τον Έρβινγκ! (vids)

kyrie irving lebron kevin love

kyrie-irving-lebron-kevin-love

Η “αγία τριάδα” των Κλίβελαντ Καβαλίερς (Κάιρι Έρβινγκ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Λοβ) ξεκουράστηκε εναντίον των Λος Άντζελες Κλίπερς, γέμισε τις “μπαταρίες” της και επέστρεψε δριμύτερη στο παρκέ, προκειμένου να σπείρει τον πανικό. Οι 3 “πυλώνες” των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκαν ταυτόχρονα σε ξεχωριστή μέρα, σημειώνοντας 101 πόντους συνολικά (πρώτη φορά που ξεπερνούν τους 100), με τη “λάμψη” του Έρβινγκ να είναι η πιο εκτυφλωτική.

 

Ο “Uncle Drew” σταμάτησε στους 46 πόντους, με απίθανα ποσοστά ευστοχίας (9/11 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 10/10 βολές) και σκοράροντας υπό οποιαδήποτε συνθήκη: σουτ μετά από ντρίμπλα, spot-up, διεισδύσεις και περίτεχνα τελειώματα μετά το πικ-εν-ρολ, φάσεις απομόνωσης. Το επιθετικό “πακέτο” του ήταν υπερπλήρες και σε συνδυασμό με τους 14 πόντους και τα κρίσιμα καλάθια του στα τελευταία λεπτά, αξίζει τον τίτλο του απόλυτου πρωταγωνιστή.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Imu-ei3ggpY]

Ο Λεμπρόν τον ακολούθησε σε απόδοση, με 34 πόντους (13/22 σουτ), 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, όντας τρομερά δυναμικός αλλά και ομαδικός, χάρη στο καταπληκτικό court-vision που διαθέτει. Συνέβαλλε καθοριστικά στην ανατροπή του σκορ (94-83 υπέρ των Λέικερς στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου), με αλλεπάλληλα λέι-απ, για τα οποία το Λος Άντζελες δεν είχε καμία απάντηση.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0369HbcsDkc]

Τέλος, ο Λοβ ήταν η πιο ήρεμη δύναμη, με 21 πόντους ενώ μάζεψε και 15 ριμπάουντ, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ο οποίος τον έθεσε για 1 μήνα εκτός δράσης.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9Pb6-t4-loE]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…