Κεντρική Basket League Άρης “Σαν τελικός το δεύτερο ματς με Βιλερμπάν…”

“Σαν τελικός το δεύτερο ματς με Βιλερμπάν…”

jenkins

jenkinsO Άρης ήρθε… ισόπαλος (67-67) με την Βιλερμπάν και τώρα έχει το “πρέπει” της νίκης στην Γαλλία για να πάρει την πρόκριση στους “8” του Champions League. Για το δεύτερο ματς με τους Γάλλους ο Μάικλ Τζένκινς είπε:

“Ο νικητής τα παίρνει όλα. Απομένει ένα παιχνίδι για να δούμε ποιος θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σημασία, γι’ αυτό πρέπει να πάμε στο δεύτερο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σκληρά”.

ΝΒΑ και Euroleague με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με LIVE STREAMING προς τους πελάτες της 2winbet.gr, η οποία προσφέρει τα… πάντα και με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές!

Για το πόσο μεγάλο πρόβλημα στο ματς της Τετάρτης ήταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της Βιλερμπάν: Τους επιτρέψαμε, στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο, να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ευστόχησαν σε κάποια σουτ και σε βολές ενώ εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Εμείς παλέψαμε όμως και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Το ριμπάουντ είναι ένα κομμάτι στο οποίο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν. Αν παρατηρήσετε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα το δείτε αυτό. Δεν πηγαίνουμε τόσο δυνατά στην διεκδίκηση όσο άλλες ομάδες”.

Για το αν είναι… πρόκληση ο Άρης να πάρει την πρόκριση στην Γαλλία: “Φυσικά… Είναι πολύ δυνατή ομάδα (η Βιλερμπάν), ειδικά στην έδρα της, αλλά έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν είναι απίθανο αυτό το σενάριο. Πρέπει να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να είναι τελικός”.

Για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε αλλά μετά το ματς της Κυριακής έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Γαλλία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…