Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σάιμπερτ: “Στόχος να επιστρέψω στα πλέι οφ”

Σάιμπερτ: “Στόχος να επιστρέψω στα πλέι οφ”

saibert

Έχουν περάσει 20 μέρες από τις 25 Φεβρουαρίου και τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, όταν ο Τζόρνταν Σάιμπερτ υπέστη εξάρθρωση του δεξιού του ώμου.

Ο 24χρονος γκαρντ, ξεκινά από σήμερα μία επικοινωνία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του επίσημου application PAOK BC Match Program και θα ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση για την πορεία της αποθεραπείας του, το πώς βιώνει το διάστημα της απουσίας του από την δική του οπτική γωνία, αλλά και θέματα επικαιρότητας που τον απασχολούν, όπως για παράδειγμα την March Madness του NCAA, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πατρίδα του.

“Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με την μέρα. Συνεχίζω την αποθεραπεία καθημερινά και περιμένω τα νεότερα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθώ για να δω σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται ο ώμος μου.

Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από την τηλεόραση ή από τον πάγκο. Παρακολούθησα τον αγώνα με την Tenerife από την τηλεόραση μαζί με τον Nathan Sobey και όταν είδα τον Keith να τραυματίζεται, ένιωσα ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να μπω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

Θέλω πάρα πολύ να είμαι έτοιμος στα playoffs. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο εντατικά στην αποθεραπεία. Ευχαριστώ τον θεό που το τραύμα μου δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φοβηθήκαμε όλοι στην αρχή. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι έτοιμος στα playoffs και να βοηθήσω την ομάδα μου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω κάποια υποτροπή. Η post season είναι ο στόχος μου, αλλά θα πρέπει να είμαι βέβαιος ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ για να το κάνω.

Η τρέλα της March Madness

“Αυτόν τον καιρό τα πάντα στην Αμερική περιστρέφονται γύρω από το τελικό τουρνουά του κολεγιακού μπάσκετ (NCAA). Αυτό το τουρνουά είναι κάτι το μοναδικό, δεν μοιάζει ούτε με το ΝΒΑ, ούτε με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα είναι ξεχωριστή, καθώς ακόμα κι αν παίζεις στο ίδιο σου το γήπεδο, όλα σου μοιάζουν διαφορετικά, από τον φωτισμό μέχρι τον κόσμο στις κερκίδες.
Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στο τουρνουά. Τα media στην Αμερική ασχολούνται περισσότερο από ό,τι με το ΝΒΑ, ενώ ακόμα και οι παίκτες του ΝΒΑ ενδιαφέρονται για τους αγώνες, ειδικά αν αγωνίζεται το κολέγιο τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο κολέγιο μου, το Dayton και ελπίζω να φτάσει ως το τέλος του δρόμου. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, όμως, το σημαντικό είναι να μείνουν ενωμένοι και να παλέψουν μέχρι το τέλος. Αυτό θέλω να δω από αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…