Κεντρική Basket League Άρης Πρόβλημα με Καββαδά!

Πρόβλημα με Καββαδά!

kavvadas

kavvadasΤα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για τον Άρη… Ακόμη ένας τραυματισμός έχει προστεθεί μετά από αυτούς των Ντραγκίσεβιτς και Κάμινγκς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ο Βασίλης Καββαδάς υπέστη ρήξη εκτείνοντα τένοντα μέσου δακτύλου δεξιάς χειρός και θα χρειαστεί ειδική ακινητοποίηση για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες!

Nτέρμπι κορυφής στην Ισπανία (Τενερίφη-Ρεάλ) και στο ΝΒΑ… ώρα Αντετοκούνμπο στο ματς Μπακς-Ράπτορς, με την 2winbet.gr να έχει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς αλλά και LIVE STREAMING για τους πελάτες της!

Πάντως με προσωπική του επιθυμία, θα παίξει κόντρα στην Βιλερμπάν αλλά δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στους Γάλλους ο Ελληνας σέντερ θα αγωνιστεί καθαρά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, με το πρόβλημά του να μην είναι καθόλου απλό και μένει να φανεί τι θα γίνει με το θέμα της ενίσχυσης.

Στο μεταξύ, πέραν των Κάμινγκς, Ντραγκίσεβιτς και Καββαδά, οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό (το Σάββατο έγινε η τελευταία προπόνηση).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…