Κεντρική Basket League Άρης Προτάθηκε ο Κούλπεπερ…

Προτάθηκε ο Κούλπεπερ…

aculpepper 1

aculpepper-1Διάφοροι παίκτες προτείνονται στον Άρη που αναμένεται να ενισχυθεί στην περιφέρεια μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Τζαμόν Γκόρντον (ουσιαστικά δεν πρόσφερε… τίποτα στους “κίτρινους” που ήταν λογικό να μην είναι “ζεστοί” για την παραμονή του με το υψηλό κασέ που είχε) και τον Μάικλ Τζένκινς.

Ώρα ημιτελικών στο Eurocup και… όλο το NBA με LIVE STREAMING από την 2winbet.gr, η οποία θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Ενας από τους καλαθοσφαιριστές που προτάθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Ράντι Κούλπεπερ. Ο τελευταίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μπαλικεσίρ (14,6 πόντους μέσο όρο) και έτσι είναι διαθέσιμος. Πρόκειται για 27χρονο παίκτη που μπορεί να προσφέρει στο “1” και στο “2” ενώ πριν την Μπαλικεσίρ μεταξύ των ομάδων που είχε περάσει ήταν η Λιμόζ και η Μπεσίκτας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” για τον Κούλπεπερ (1.83) ενώ δεν αποκλείεται ο Άρης να κινηθεί για έναν πιο ψηλό παίκτη (σε σχέση με τον Κούλπεπερ) μετά το “διαζύγιο” με τον Τζένκινς. Γενικότερα οι “κίτρινοι” αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…