Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: “Θα είμαστε έτοιμοι, δεν πρέπει να τα χαλάσουμε τώρα…”

Πρίντεζης: “Θα είμαστε έτοιμοι, δεν πρέπει να τα χαλάσουμε τώρα…”

olympiakos

olympiakos

Για την έως τώρα εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Νταρουσάφακα, προσθέτοντας ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να τα χαλάσουν τώρα που έρχονται τα δύσκολα ματς.

“Θα είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Νταρουσάφακα είναι μία ομάδα που βασίζεται στην περιφέρεια, έχει ταλαντούχους ψηλούς, επιδιώκει να τρέχει και σημειώνει πόντους στον αιφνιδιασμό και στηρίζεται και στο “ένας εναντίον ενός”. Χρειάζεται πολλή προσοχή. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και βρίσκεται σε καλή περίοδο”, είπε αρχικά ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ και συνέχισε:

“Τώρα ξεκινούν τα καλά και τα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε μία πολύ καλή και σταθερή πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα. Έχουμε πάρει πολλές μεγάλες νίκες εντός κι εκτός έδρας. Σίγουρα υπήρχαν και παιχνίδια με αναπάντεχα αποτελέσματα που δεν νικήσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι αντιδράσαμε. Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, δεν πρέπει να τα χαλάσουμε τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όπως παίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…