Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Σε εμένα δεν έχει φτάσει κάτι…”

Πρίφτης: “Σε εμένα δεν έχει φτάσει κάτι…”

dimitris priftis sinenteuxi tipou

dimitris-priftis-sinenteuxi-tipou

Για τη φημολογία που ακούγεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το “διαζύγιό” του με τον Άρη ρωτήθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ύστερα από την ήττα της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό, είπε: “Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Σε εμένα δεν έχει φτάσει κάτι”.

Όσον αφορά το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Άξιζε τη νίκη για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Εμείς στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να το γυρίσουμε και δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία να αξίζουμε μια νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Κρίθηκε σε μια φάση. Αυτές οι φάσεις θέλουν και ικανότητα και ψυχολογία και τύχη. Τίποτα από αυτά δεν ήταν με το μέρος μας. Δίκαιη η νίκη του Κολοσσού. Εμείς συνεχίζουμε.

Από την μεριά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Είδατε και εσείς ότι παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Οι ίδιοι παίζαμε μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν τραγικοί και στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε να γυρίσουμε το ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα κλέβαμε το ματς, αλλά νομίζω ότι όσο καλή ομάδα κι αν είναι ο Κολοσσός με την εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, βοηθήσαμε και εμείς να πάρει αυτή τη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε τα κορμιά μας πιο δυνατά, δεν ήμασταν τόσο διστακτικοί, γυρίσαμε το παιχνίδι και στο τέλος κρίθηκε από ένα σουτ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια και πάμε να τα πάρουμε όλα για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε στα πλέι οφ.

Παίζαμε με τρεις ξένους. Ο Ντραγκίσεβιτς προερχόταν από 20 μέρες χωρίς προπόνηση. Όταν μπαίνεις μέσα όμως τα ξεχνάς όλα και τα δίνεις όλα για τη νίκη. Αν στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το ίδιο πρόσωπο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν διαφορετική η έκβαση του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…