Κεντρική Διεθνή ” Πρέπει να ξαναβρεί τη φόρμα του ο Τζεντίλε”

” Πρέπει να ξαναβρεί τη φόρμα του ο Τζεντίλε”

repesa

repesa

Στα 23 λάθη που έκανε η Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Γιάσμιν Ρέπεσα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο τεχνικός των Ιταλών αναφέρθηκε και στον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Είδατε ότι ήταν για εμάς μία πολύ δύσκολη κατάσταση με πολλούς τραυματισμούς και πολύ μικρό ρόστερ. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ειλικρινά όμως δεν είναι εύκολο για εμάς. Ειδικά όταν έχεις τόσο βαρύ πρόγραμμα με δύο αγώνες σε μία εβδομάδα και παιχνίδια εθνικών. Σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση για εμάς σήμερα και όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, πρέπει να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τον ρυθμό του αγώνα, να μην κάνεις λάθη και να μην βγάλει ο αντίπαλος αιφνιδιασμούς. Κάναμε 23 λάθη που σημαίνει ότι δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας. Το ευχάριστο ήταν ότι τουλάχιστον δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης μας”.

Για τον Τζεντίλε και τι πιστεύει για την κατάστασή του: “Ειλικρινά δεν μπορώ να πω κάτι. Ήμουν ένας από τους πρώτους προπονητές του στην Μπενετόν και μεγάλωσε μαζί μου. Ζήτησε να φύγει γιατί ήταν δυσαρεστημένος στην ομάδα. Έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με την ομάδα, αλλά η σχέση αυτή αφορά εκείνον και το κλαμπ. Ελπίζω να βρει ισορροπία γιατί ένα παιδί με τόσο ταλέντο που έχει ήδη παίξει σε υψηλό επίπεδο, να ξαναβρεθεί σε καλό επίπεδο και να μπορέσει να απολαμβάνει κι αυτός το μπάσκετ, αλλά κι εμείς”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…