Κεντρική Basket League Άρης “Πολλά προβλήματα, δυσκολότερη η αποστολή μας”

“Πολλά προβλήματα, δυσκολότερη η αποστολή μας”

priftis

priftisTo έργο του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν… έτσι κι αλλιώς δύσκολο και γίνεται πλέον ακόμη δυσκολότερο με τις απουσίες των τραυματιών Κάμινγκς, Καββαδά και Ντραγκίσεβιτς. Σε αυτό στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα. Συγκεκριμένα είπε:

“Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Για την αξία του Παναθηναϊκού δε χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και να αποφύγουμε τη φθορά των φάουλ.

Μπορεί στην άκρη του μυαλού μας να βρίσκεται ο κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας με την Βιλερμπάν, όμως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην αυριανή αναμέτρηση ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο Νίκος Γκάλης”.

Nτέρμπι κορυφής στην Ισπανία (Τενερίφη-Ρεάλ) και στο ΝΒΑ… ώρα Αντετοκούνμπο στο ματς Μπακς-Ράπτορς, με την 2winbet.gr να έχει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς αλλά και LIVE STREAMING για τους πελάτες της!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…