Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πλέον χτυπάμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια”

“Πλέον χτυπάμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια”

dimitris mitropoulos rethimno

dimitris_mitropoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (1/4) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα για την 24η αγωνιστική της Basket League. Ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Δημήτρης Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε πως αναμένει ένα σκληρό ματς αύριο στο κλειστό της Ήλιδας, ενώ το ζητούμενο είναι να εμφανίσουν το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

“Ο τρόπος που παίξαμε και το πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ειδικά τώρα με το παιχνίδι που έρχεται στην Αμαλιάδα, που πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό. Σίγουρα ο Κόροιβος χρειάζεται τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του και για αυτό το λόγο περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι από την αρχή.

Τα παιδιά δείχνουν ότι ανταποκρίνονται και έχουμε την ψυχολογία πλέον να χτυπάμε τα παιχνίδια εκτός έδρας. Βάσει λοιπόν την εικόνα τους και εμείς συνεχίζουμε να ζητάμε πράγματα, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και όπως παίζουμε εντός να παίζουμε και μακριά από το Ρέθυμνο“, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…