Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Περιμέναμε το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ…”

“Περιμέναμε το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ…”

vaggelis aggelou pagkos promitheas patras

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patrasΜετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Αγγέλου είπε:

“Εγινε ένα καλό ματς. Είδατε την ποιότητα του ΠΑΟΚ στο πώς γύρισε το ματς. Περιμέναμε το ξέσπασμα. Εγινε με την είσοδο του Ασκα ενώ ήταν πολύ καλός ο Κόνιαρης. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ και όταν το ματς πάει σε αυτό το στυλ, κερδίζει ο πιο έμπειρος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Κρατάμε την καλή παρουσία και προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα. Ελπίζω η εμφάνισή μας να μην είναι φωτοβολίδα όπως με τον Παναθηναικό”.

Για το ότι πέταξε το πινακάκι στο τέλος και για το ότι διαμαρτυρόταν στο ματς ενώ δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια: “Πήγα να τον πετάξω σε μένα, πίνακας ήταν ελαφρύς και έφυγε. Το αν διαμαρτύρομαι, είναι δική μου δουλειά. Δεν θα μου πεις εσύ… Τι με ρωτάς, γιατί διαμαρτυρήθηκα; Κύριε Μοσχοβίτη από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό δεν ήσασταν στο γήπεδο… Δεν σέβομαι την άποψή σας κ. Μοσχοβίτη”.

Για το αν είχε το ελεύθερο ο Γκίκας να σουτάρει: “Εχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει για να κερδίσει το ματς”.

Για τους Κόνιαρη και Ασκα: “Η απόδοσή του Κόνιαρη ήταν καθοριστική. Η συνέπειά του και η ανασταλτικότητά του. Ο Ασκα στα χαμηλά σχήματα έπαιζε με άμυνα με αλλαγές. Νομίζω πως υπάρχει μια αναρχεία στην επίθεση. Η πίεση του Κόνιαρη ήταν καθοριστική και ο Ασκα έβαλε σημαντικά καλάθια”.

Τζάξεν: “Μας σκότωσε ο ΠΑΟΚ με μεγάλα σουτ”

Ο Μπάντεν Τζάξεν είπε: “Ηρθαμε να κερδίσουμε αλλά ο ΠΑΟΚ μας σκότωσε με μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι διαφορετικό να είσαι στην Κύπρο και να παίξεις απευθείας σε αυτό το πρωτάθλημα. Τα πάντα ήταν καινούρια για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…