Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Κόροιβος με 1 ευρώ!

ΠΑΟΚ-Κόροιβος με 1 ευρώ!

apalataki

apalatakiΣε μια ιδιαίτερη απόφαση προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς στο ματς με την Κόροιβο, η γενική είσοδος θα κοστίζει… 1 ευρώ. Λεπτομέρειες γι’ αυτή την απόφαση, παρακάτω, με την ΚΑΕ να αναφέρει τα εξής:

“Ο Μάρτιος ήταν πάντα ο μήνας των έντονων αναμνήσεων. Ευρωπαϊκοί τελικοί, σπουδαίοι τίτλοι, οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου. Και ο Απρίλιος όμως που έρχεται, είναι ο μήνας των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, της μεγάλης μας αγάπης που φέτος συμπληρώνει 91 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας όλου του συλλόγου και του εορταστικού χαρακτήρα που υπάρχει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθιερώνει από φέτος την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ».

Για τον λόγο αυτό, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Κόροιβος, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17:00, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ!

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, από το PAOK Sports Arena, το online δίκτυο της tickethour και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…