Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Όταν οι οπαδοί της Ταουγκρές φώναζαν “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ…” (vid)

Όταν οι οπαδοί της Ταουγκρές φώναζαν “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ…” (vid)

apaok 2

apaokΤο Σάββατο (11/3) το ebasket.gr σας θύμισε το φοβερό κάρφωμα του Κλιφ Λέβινγκστον μπροστά στα… μούτρα του Γκέοργκε Μουρεσάν (2.31 ύψος), στο ματς που είχε γίνει στις 11/3/93 (νικητής ο ΠΑΟΚ με 86-103).

Θα γυρίσουμε ξανά τον χρόνο πίσω καθώς την Κυριακή (12/3) για τον “Δικέφαλο” υπάρχει η… δυσάρεστη επέτειος του χαμένου τελικού του Ευρωπαικού Κυπέλλου κόντρα στην Ταουγκρές, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Ισπανία (και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ταουγκρές).

Ο “Δικέφαλος” στις 12/3/96 (σαν σήμερα πριν 21 χρόνια ακριβώς) ηττήθηκε με 88-81 (υπήρχαν από τους “ασπρόμαυρους” παράπονα για την διαιτησία), χάθηκε έτσι το τρόπαιο ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Ταουγκρές φώναζαν “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ…”. Φοβερή στιγμή αν μη τι άλλο η αποθέωση από πλευράς Βάσκων…

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα; Ποιος θα… χαμογελάσει στο ματς Ρόκετς-Καβαλίερς, ο Χάρντεν ή ο Τζέιμς; Η 2winbet.gr θα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και αυτούς του ΝΒΑ!

Οι πόντοι της Ταουγκρές: Νικολά 19 (2), Ρίβας 31, Περάσοβιτς 17 (1), Μιγέρα 9 (1), Ρέγες 7, Γκαρμπαχόσα 5

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ: Μπουντούρης 10 (1), Πρέλεβιτς 34 (4), Στογιάκοβιτς 20 (2), Μπαλογιάννης 3 (1), Ρεντζιάς 12, Γιαννούλης 2

Παρακάτω δείτε το video με το “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ…” των οπαδών της Ταουγκρές (πατήστε το “play” και περιμένετε λίγη ώρα μέχρι να φορτώσει το video).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…