Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Οσο καλύτεροι γίνεται στα πλέι οφ…”

“Οσο καλύτεροι γίνεται στα πλέι οφ…”

aSoulis-MarkopoulosΟ ΠΑΟΚ τα κατάφερε απέναντι στην Κύμη και μετά το τέλος του αγώνα ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:

“Μπράβο στους παίκτες για την ενέργεια που έβγαλαν. Ενέγεια που έφερε αυτή την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και την οποία κρατήσαμε. Ο αντίπαλος έχει δύο καλούς σέντερ, ο Ορτον μας δημιουργούσε προβλήματα ενώ εμείς στην συνέχεια προβλήματα επιθετικά. Μας πίεσαν κάτω από το καλάθι, ξέρανε ότι είχαμε φάουλ, ξέρανε και για τον τραυματισμό του Κλάντον ότι δεν είναι απόλυτα καλά. Αντιδράσαμε καλά και πήραμε δίκαια την νίκη”.

Για τον Σόμπι: “Είναι καλός παίκτης… Βγάζει ενέργεια, είναι εύστοχος και μέρα με την μέρα βελτιώνεται γιατί προσπαθεί να διαβάσει τις δυνατότητες κάθε συμπαίκτες. Οταν αφομιώσει όλα αυτά που θέλουμε, θα είναι καλύτερα μέσα στο σύνολο”.

Για την θέση του ΠΑΟΚ: “Δεν το σκεφτόμαστε. Κοιτάμε ματς με ματς. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και όσο καλύτεροι στα πλέι οφ. Οι έδρες μπορούν να σπάσουν… Φυσικά θέλουμε την καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πλέον έχει ένα ματς την εβδομάδα: “Προσπαθούμε να βρύμε τον νέο τρόπο ζωής στο γήπεδο. Από την μία δοθλεύ καλύτερα αλλά από την άλλη σε ατονεί”.

Για τον Σάιμπερτ: “Πάει πολύ καλά αλλά πάει καλά εκτός γηπέδου. Αν ο γιατρόςς την Δευτέρα δώσει το ΟΚ και τον βάλουμε στο γήπεδο αλλά όχι αγωνιστικά, θα μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα”.

Για το πώς θα ταιριάξει τον Σόμπι με τον Σάιμπερτ όταν ο τελευταίος επιστρέψει στα παιχνίδια: “Ας έχει υγεία και όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε”.

Σόμπι: “Εγώ θα ήθελα το πρωτάθλημα!”

Ο Νέιθαν Σόμπι είπε: “Ηταν ωραίο που κερδίσαμε και ότι η πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο, συνδυάστηκε έτσι. Ελπίζω να βελτιωνόμαστε…”.

Για το ότι φαίνεται να έχει προσαρμοστεί γρήγορα: “Περίπου… Θέλω λίγο ακόμη για να είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα ήμουν καλύτερα σε σχέση με το Ρέθυμνο. Οσο γνωρίζω τους συμπαίκτες μου θα είναι καλύτερα”.

Για το ότι παίζει πρώτη φορά στην Ευρώπη: “Δεν είναι κάτι διαφορετικό… Ισως πρέπει να προσαρμόζεσαι να αντιμετωπίζεις τους διαφορετικούς αντιπάλους ή να έχεις νέους συμπαίκτες”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: “Ισως η άμυνά μας να μην ήταν καλή στο τρίτο δεκάλεπτο. Βελτιωθήκαμε στην τέταρτη περίοδο και πήραμε την νίκη”.

Για το με τι θα είναι ευχαριστημένος όταν γυρίσει στη πατρίδα του στο τέλος της σεζόν: “Θα ήθελα πρωτάθλημα και τίτλο αν είναι δυνατόν! Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για κάθε ματς και να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…