Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Τζόουνς του ΠΑΟΚ εν δράσει… (vid)

Ο Τζόουνς του ΠΑΟΚ εν δράσει… (vid)

maik

maikΗ αδυναμία του Μάικ Τζόουνς στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη… Συχνά ο Αμερικανός στον λογαριασμό του στο facebook έχει αναφορές για τον “Δικέφαλο” ή φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με την εποχή που έπαιζε στους “ασπρόμαυρους”.

Την Πέμπτη “ανέβασε” ένα video (κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σήμερα) το οποίο έχει στιγμές του από το διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και ο ίδιος έγραψε: “Καλή δουλειά, ευχαριστώ πολύ”. Στο μεταξύ η προετοιμασία του “Δικεφάλου” για το εντός έδρας ματς με την Κύμη ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στους “ασπρόμαυρους” εξακολουθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Ολο το NBA θα προσφερθεί από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με LIVE STREAMING!

Η περίπτωση του Κέβιν Λάνγκφορντ είναι πάντα υπαρκτή ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να απασχολήσει και ο Λεωνίδας Κασελάκης όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στην Αστάνα (το όνομα του “Κασέλ” μπορεί να παίξει “δυνατά” εν όψει της νέα σεζόν, όπως βέβαια και άλλοι Ελληνες παίκτες υπό προυποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν όπως ο Σαρικόπουλος, ο Γκίκας, o Σαλούστρος για τον οποίο κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μεγάλη εκτίμηση ή ακόμη ο Τσαιρέλης (αν δεν συνεχίσει στον Άρη) και ο Σκορδίλης που το όνομά του ήταν και πέρυσι στο… μπλοκάκι.

Στο μεταξύ “ακούστηκε” πως για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε αρνητικός στην προοπτική να μετακομίσει εκεί.

Θυμηθείτε εδώ το αφιέρωμα του ebasket.gr για τον Μάικ Τζόουνς

Δείτε το video που “ανέβασε” ο Τζόουνς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…