Κεντρική Elite League Ο πρωταθλητής του δεύτερου γύρου!

Ο πρωταθλητής του δεύτερου γύρου!

faros2

faros2

Αρκετοί βιάστηκαν να “τελειώσουν” τον Φάρο Κερατσινίου, ύστερα από τον όχι και τόσο καλό καλό πρώτο γύρο που πραγματοποίησε. Οι Κερατσινιώτες αντιμετώπισαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, άλλαξαν προπονητή, αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως τον Γάιο Σκορδίλη, αποκτώντας τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς, ενώ στη συνέχεια έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Σέρβο ψηλό.

Με τον ερχομό του Σάββα Συμεωνίδη στον πάγκο, η ομάδα απέκτησε σταθερότητα, βρήκε και τη χαμένη της χημεία και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή στο παρκέ.

Ο Φάρος Κερατσινίου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, μετρώντας πλέον έξι σερί νίκες. Χθες (4/3) υποχρέωσε τον Χολαργό στην πρώτη του ήττα, ύστερα από έξι σερί επιτυχίες με τον Στέργιο Κουφό στον πάγκο του, κι έκανε το 5/5 στον δεύτερο γύρο.

Εάν οι Κερατσινιώτες συνεχίσουν να δείχνουν αυτή την εικόνα στο παρκέ, τότε μπορούν εύκολα να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του δεύτερου γύρου, ο οποίος ολοκληρώνεται σε δέκα αγωνιστικές.

Ο Φάρος Κερατσινίου έχει με διαφορά το πιο βατό πρόγραμμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Θα δώσει όλα τα ντέρμπι ανόδου στην έδρα του (Πανιώνιος, Δούκας, Ηρακλής), ενώ οι δύο πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές του είναι με τον Εθνικό και το Ψυχικό.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη και τον Ολυμπιακό Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό…