Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στα σπουδαία ματς ο ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα…”

“Στα σπουδαία ματς ο ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα…”

axrisiΟ ΠΑΟΚ ήταν αρκετά καλός (νίκη με 66-63) απέναντι στην Τενερίφη, έστω κι αν στα τελευταία λεπτά έχασε την διαφορά που είχε πάρει στο υπόλοιπο του αγώνα (κάτι πάντως που μπορεί να κοστίσει στο ματς της Ισπανίας, αν ο “Δικέφαλος” δεν παρουσιαστεί ανταγωνιστικός). Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που πέτυχε 11 πόντους στον αγώνα της Τρίτης, δήλωσε:

Για το δύσκολο ματς με την Τενερίφη και την νίκη: “Ετσι όπως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν σε όλα τα σπουδαία ματς εντός εισαγωγικών γιατί όλα τα ματς είναι σπουδαία, ο ΠΑΟΚ πάντα δείχνει χαρακτήρα. Αν δεν τα κερδίζουμε, τα παλεύουμε όλα και είμαστε πολύ κοντά”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα απέναντι στους Ισπανούς αντί να πάρει μια καλή διαφορά όπως έδειξε ότι θα μπορούσε να κάνει, τελικά κέρδισε με τρεις πόντους: “Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση αλλά αυτή είναι η γοητεία του αθλήματος. Μπορούσε να είναι στους 10 πόντους αλλά είναι στους τρεις τελικά. Αυτό θα μας αναγκάσει αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, να πάμε εκεί για την νίκη. Ισως να είναι καλύτερα έτσι”.

Champions League σήμερα και 11 ματς του ΝΒΑ τα ξημερώματα… Ολα θα προσφερθούν στους πελάτες της 2winbet.gr με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με live betting ενώ υπάρχει και LIVE STREAMING για όλο το ΝΒΑ!

Για τον ρόλο του αουτσάιντερ στο παιχνίδι της Ισπανίας: “Εχουμε μάθει να πηγαίνουμε ως αουτσάιντερ. Πάντα όταν είμαστε το αουτσάιντερ παρουσιαζόμαστε πολύ καλοί”.

Για το τρόπο που αγωνίζεται η Τενερίφη: “Βασίζεται στα τρίποντα. Τους περιορίσαμε όλους, εκτός του Ντόρνεκαμπ. Εκεί μέσα θα παίξει (η Τενερίφη) περισσότερο με αυτόν τον τρόπο. Ξέρουμε τώρα τι πρέπει να κάνουμε”.

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: “Τα Τρίκαλα από τις θέσεις έξι και κάτω, είναι ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι πολύ επικίνδυνη (ομάδα)… Κέρδισε το Ρέθυμνο, κέρδισε τον Άρη, κέρδισε εμάς… Εκτός έδρας έχασαν από την ΑΕΚ την οποία νικούσαν 15 πόντους. Δεν είναι μια ομάδα που δεν την ξέρουμε. Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος αν θέλουμε να έχουν τύχη για την τετράδα”.

Για το αν η άμυνα έφερε την νίκη απέναντι στην Τενερίφη: “Ξεκάθαρα…”.

Για το πόσο έλειψε στον ΠΑΟΚ ο Σάιμπερτ στο ματς με την Τενερίφη: “Μας έλειψε γιατί η Τενερίφη είναι μια ομάδα που κλείνει πολύ μέσα και αφήνει τα σουτ στους αντιπάλους. Ο Σάιμπερτ είναι ο καλύτερός μας σουτέρ, οπότε σίγουρα μας έλειψε. Ισως η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…