Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να πάρει την Ευρωλίγκα”

“Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να πάρει την Ευρωλίγκα”

Dejan Radonjic Crvena zvezda

Dejan-Radonjic-Crvena-zvezda

O Ερυθρός Αστέρας αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ολυμπιακό (22/03, 20:00), για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να τονίζει πως οι “Πειραιώτες” ξέρουν πως μια ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:
“Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ξεχωριστά λόγω της σχέσης που υπάρχει μεταξύ των οπαδών των ομάδων μας. Ο επόμενος αντίπαλός μας είναι σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχει κρατήσει τον πυρήνα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και έχει δημιουργήσει μια πολύ αθλητική, έμπειρη ομάδα με ποιότητα, η οποία γνωρίζει πώς να πάρει το τρόπαιο στην Eυρωλίγκα.

Μας νίκησαν εύκολα στο πρώτο ματς στον Πειραιά και δεν είχαμε την ευκαιρία μας σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι πολύ καλύτερα με τον τραυματισμό του, αλλά δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες εννέα μέρες. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς.”

Ακόμα, ο Μπράνκο Λάζιτς, δήλωσε:
“Είναι άλλη μία μεγάλη πρόκληση για εμάς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά μπροστά στον κόσμο μας, όπως κάνουμε πάντα, αλλά πρέπει να είμαστε και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Βρισκόμαστε σε καλή θέση στη “μάχη” για μία θέση στα πλέι οφ, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…