Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο… κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Ο… κίνδυνος για ΠΑΟΚ

arethimnopaok

arethimnopaokΟ ΠΑΟΚ έχασε από το Ρέθυμνο, με τους ανθρώπους του να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία. Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου μπορεί να κοστίσει στον “Δικέφαλο” και μάλιστα… πολύ ακριβά. Ο στόχος φέτος έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν ήταν η τέταρτη θέση, βάσει όμως του προγράμματος που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Κολοσσό, υπάρχει ο κίνδυνος ο “Δικέφαλος” να τερματίσει έκτος στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι “κίτρινοι” έχουν 33 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός από 32 (στην ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ υπερέχει έναντι του Κολοσσού). Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο εξής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό, την Κύμη και το Λαύριο ενώ εντός έδρας θα παίξει με τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ. O ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κύμη, τον Προμηθέα και τον Κόροιβο αλλά το… κακό είναι πως θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα; Ποιος θα… χαμογελάσει στο ματς Ρόκετς-Καβαλίερς, ο Χάρντεν ή ο Τζέιμς; Η 2winbet.gr θα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και αυτούς του ΝΒΑ!

Όπως και να έχει, το πρόγραμμα του “Δικεφάλου” σε σχέση με τον Άρη (στην ισοβαθμία, ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα), είναι πιο δύσκολο. Άρα οι “κίτρινοι” ξεκάθαρα έχουν το πάνω χέρι για να τερματίσουν ψηλότερα σε σχέση με τον “Δικέφαλο”. Πάμε και στο πρόγραμμα του Κολοσσού… Θα υποδεχτεί τον Άρη, το Λαύριο και τα Τρίκαλα ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ. Δεν είναι το πιο εύκολο πρόγραμμα για τους Ροδίτες, ούτε όμως και το… πιο δύσκολο.

Αν ο ΠΑΟΚ στο εξής έχει δύο ήττες… εντός προγράμματος, δηλαδή αυτές από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός θα “ψάξει” να κάνει μία ήττα λιγότερο ώστε να είναι αυτός πάνω στη βαθμολογία. Και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει βάσει προγράμματος… Σε κάθε περίπτωση και δεδομένου πως ο “Δικέφαλος” έχει χειρότερο πρόγραμμα από τον Άρη και ο Κολοσσός κάλλιστα μπορεί να έχει μια ήττα και όχι περισσότερες στα ματς που του απομένουν, είναι για τα καλά ορατό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να τερματίσει έκτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μια θέση ιδιαίτερα χαμηλή για μια ομάδα με την ιστορία του “Δικεφάλου”…

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απειληθεί και από το Ρέθυμνο που είναι έναν βαθμό κάτω και έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον “Δικέφαλο”; Μοιάζει σχετικά δύσκολο… Το Ρέθυμνο έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον Προμηθέα, τον Κόροιβο και την Δόξα Λευκάδας.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …