Κεντρική Basket League Κύμη “Ο αγώνας της χρονιάς με τον Άρη”

“Ο αγώνας της χρονιάς με τον Άρη”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Το Σάββατο μας περιμένει ένας ακόμα τελικός! Αυτό θα είναι ίσως το ματς της χρονιάς για εμάς, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στη Stoiximan.gr Basket League και για την επόμενη σεζόν” δήλωσε ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, ενόψει του αγώνα με τον Άρη (25/03, 17:00) για την 23η αγωνιστική της Α1.

Ο προπονητής της Κύμης ανέφερε ακόμα: “Το έργο μας βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού αντίπαλος μας θα είναι ο Άρης, μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Κάθε αναμέτρηση μαζί τους είναι ένα σπουδαίο από μόνο του γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που παίζεται για εμάς όλη η χρονιά!”.

“Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο βαθμός δυσκολίας όμως της αναμέτρησης είναι τεράστιος και για αυτό έχουμε ανάγκη να σταθούν για μια ακόμα φορά μαζικά στο πλευρό μας οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε την υπέρβαση. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό της Κανήθου!”, πρόσθεσε ο Βασίλης Μπρατσιάκος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…