Κεντρική Basket League Άρης “Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα…”

“Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα…”

priftis

priftisΟ Άρης το Σάββατο θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πατρών και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά:

“Στην προσπάθειά μας να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ, αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο, αφού, όπως και ο προηγούμενος αντίπαλός μας, η Κύμη, παίζει για την επιβίωσή του. Υψηλό πρέπει να είναι και το δικό μας κίνητρο, για μία θέση στην τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας στη δεύτερη φάση των πλέι οφ”.

Το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ αλλά και όλα τα ματς της Euroleague και του ΝΒΑ, θα προσφερθούν με live betting στους πελάτες της 2winbet.gr που θα δώσει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Η δυνατή άμυνα, κυρίως στην περιφέρεια, ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας για να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…