Κεντρική Basket League Άρης Με Ντραγκίσεβιτς η αποστολή Άρη για Κολοσσό

Με Ντραγκίσεβιτς η αποστολή Άρη για Κολοσσό

dragisevic 1

dragisevicO Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς την Παρασκευή (όπως την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη) ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης του Άρη και θα βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ο Σέρβος “κατά τη διάρκεια του αγώνα θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα”.

Ολα τα ματς της Euroleague και του ΝΒΑ (μεταξύ άλλων ο αγώνας Ολυμπιακός-Γαλατά αλλά και η “μάχη” των Μπακς με τους Λέικερς) θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με LIVE STREAMING και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Πρίφτης: “Να τα δώσουμε όλα…”

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για το ματς με τον Κολοσσό:

“Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι ιδιαίτερα δυνατός φέτος, ειδικά στη Ρόδο, όπου κέρδισε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στα σημεία από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με καλή χημεία και λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα, ιδιαίτερα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας του αντιπάλου και στο μακρινό σουτ του. Επιθετικά, να έχουμε υπομονή, καλές συνεργασίες και αποτελεσματικότητα στο δικό μας σουτ. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την υπόθεση τετράδα και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, ώστε να καλύψουμε και τις απουσίες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…