Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ματς που μπορεί να κρίνει την παρουσία στην τετράδα”

“Ματς που μπορεί να κρίνει την παρουσία στην τετράδα”

paok oldenburg koniaris

paok-oldenburg-koniarisΟ ΠΑΟΚ καλείται να “αρπάξει” το “διπλό” στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο το Ρέθυμνο και ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αρχικά υπογράμμισε: “Είναι όντως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη, το μυαλό μας είναι πλέον μόνο στο πρωτάθλημα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα ματς που ακολουθούν και ειδικά στον αγώνα με το Ρέθυμνο που έχουμε μπροστά μας. Κι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να κρίνει την παρουσία μας στην τετράδα της κανονικής περιόδου και να μας δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα”.

Για το ότι θα αγωνιστεί στο νησί από όπου κατάγεται, τόνισε: “Είναι ωραίο που θα αγωνιστώ μπροστά σε πολλούς φίλους, την οικογένειά μου, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν θα υπάρχει άλλη ιδιαιτερότητα. Θα αισθανθώ σα να παίζω στο «Παλατάκι»”.

Ολα τα ματς του ΝΒΑ και της Euroleague θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με LIVE STREAMING, με Live Betting αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για τις απουσίες των Κλάντον και Σάιμπερτ, είπε: “Έχουμε προβλήματα και σίγουρα μας λείπουν τα παιδιά που έχουν τραυματιστεί. Και ο Τζόρνταν που τον χάσαμε πριν μερικές ημέρες, αλλά και ο Κιθ που τραυματίστηκε στην Τενερίφη. Έχουμε όμως κι έναν νέο παίκτη, τον Σόμπι και πρέπει να τον βάλουμε στο κλίμα για να βοηθήσει κι αυτός και πολύ γρήγορα πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες, ελπίζω από τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα, αλλά και πολύ διαφορετική από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχεi νέο προπονητή, έχει αρκετές αλλαγές σε παίκτες, δίνει ιδιαίτερη βάση στο παιχνίδι του με τους ξένους παίκτες, αλλά έχει και Έλληνες που μπορούν να κάνουν την ζημιά αν δεν προσέξεις. Παίζουν σκληρά, προσπαθούν να τρέξουν κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …