Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μανωλόπουλος: “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό”

Μανωλόπουλος: “Θα είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό”

manolopoulos

manolopoulos

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα πέσει κατευθείαν στα “βαθιά”, στο φετινό ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ΑΕΚ, με την “Ένωση” να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Νίκος Γκάλης” (13/3, 19:00). Η απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς επέφερε την προαγωγή του 46χρονου τεχνικού, ο οποίος μίλησε για το κομβικό σημείο, στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του αλλά και για τις αρετές του επικείμενου αντιπάλου.

Σχετικά με την κατάσταση, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ, ο Μανωλόπουλος τόνισε: “Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σε χρόνο μηδέν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο με τον Ολυμπιακό, όπου και θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε“.

Αναφορικά με τους “ερυθρόλευκους”, ο 46χρονος κόουτς έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών Ελλάδος, λέγοντας: “Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το αποδεικνύει όλη τη χρονιά. Έχει μία σταθερότητα στην απόδοση του και επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με την επιστροφή και κάποιων παικτών που ήταν τραυματίες”.

Τέλος, ο Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση του παιχνιδιού αυτού: “Θεωρώ όμως, ότι αν διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας, μπορούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…