Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κυριάκο, έχεις μήνυμα ΙΙ

Κυριάκο, έχεις μήνυμα ΙΙ

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Κυριάκος Ταβουλαρέας έχει… φανατικούς φίλους. Και δεν είναι μόνο δικοί του “φίλοι”, αλλά και δικοί μας. Μας έκαναν την τιμή να μας στείλουν άλλο ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Μήνυμα που δεν απευθύνεται σε μας, αλλά μέσω ημών στο μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Τι λέει το μήνυμα; Τη Δευτέρα 3 Απριλίου ο Σύνδεσμος Αθηναίων διαιτητών έχει συγκέντρωση. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, την οποία δεν πρέπει να χάσει ο Καλαματιανός παράγοντας. Θα έχει -λένε- μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον.

Την προηγούμενη φορά που… λάβαμε μήνυμα, εντός 24 ωρών καταλάβαμε τι ήθελε να πει ο αποστολέας. Αυτή τη φορά πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες παραπάνω, να δούμε τι θα γίνει στη συνάντηση των “γκρίζων” της Αθήνας. Λέτε να πάει ο Κυριάκος Ταβουλαρέας στη συγκέντρωση του ΣΕΔΚΑ;

Εγώ στη θέση του (γενικώς δεν θα ήθελα να είμαι) θα πήγαινα, αφενός για να δείξω ότι “είμαι εδώ“, αφετέρου για να διαπιστώσω τι θέλει να πει ο… ποιητής (όπου ποιητής ο αποστολέας του μηνύματος). Όπως και να ‘χει, υπομονή μέχρι τη Δευτέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…