Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κύπελλο με… σφραγίδα Mπάνε (vids)

Κύπελλο με… σφραγίδα Mπάνε (vids)

bane1995 1

bane1995 (1)Ο ευχάριστες στιγμές που έχει περάσει κατά το παρελθόν ο ΠΑΟΚ, μόνο λίγες δεν είναι… Σαν σήμερα (5/3) πριν 22 χρόνια ακριβώς (το 1995), ο “Δικέφαλος” κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας στο final four που έγινε στην Λαμία.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ “πατώντας” γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Άρη. Κέρδισε τους “κίτρινους” με 80-63 και έτσι προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί η ομάδα του Σάκη Λάιου “συνάντησε” τον Πανιώνιο. Ούτε απέναντι στους “κυανέρυθρους”… αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε με 72-53 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Γουόριορς και Θάντερ θα “ψάξουν” την επιστροφή στις νίκες κόντρα σε Νικς και Μάβερικς αντίστοιχα, με την 2winbet.gr να προσφέρει LIVE STREAMING και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στο ΝΒΑ αλλά και σε άλλες διοργανώσεις!

Πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνον τον τίτλο έπαιξε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν… τρομερός στα δύο ματς απέναντι σε Άρη και Πανιώνιο πετυχαίνοντας 29 και 27 πόντους αντίστοιχα. Ετσι έβαλε την… σφραγίδα του -και- σε εκείνο το τρόπαιο.

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ στον τελικό: Πρέλεβιτς 27 (4), Σάβιτς 21, Μπούλαρντ 6, Κόρφας 5 (1), Μπουντούρης 3, Μαματζιώλας 3 (1), Γιαννούλης 3, Γαλακτερός 2 και Ρεντζιάς 2.

lamia1995

1995kypello

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…