Κεντρική Γυναίκες “Και τώρα το πρωτάθλημα!” (vids)

“Και τώρα το πρωτάθλημα!” (vids)

olumpiakos ginaikes aponomi

olumpiakos-ginaikes-aponomi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου στο “Μάκης Λιούγκας” με 10368, για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, με τις Ελένη Καπογιάννη, Εβίνα Μάλτση και Όλγα Χατζηνικολάου να είναι χαρούμενες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Ελένη Καπογιάννη:
“Σήμερα ήταν μια γιορτή του μπάσκετ και των αθλητριών. Ευχαριστήθηκαν τον αγώνα οι αθλήτριές μας και πήραν αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Δουλεύουν στο γήπεδο κάθε μέρα και είναι εξαιρετικές παίκτριες. Είμαι περήφανη γι’ αυτές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four. Παίχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στις επόμενες διοργανώσεις.”

Η Εβίνα Μάλτση, είπε:
“Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Με βάση το ροστερ μας δεν είχαμε αντίπαλο, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για τη διοργάνωση.”

Η Όλγα Χατζηνικολάου, ανέφερε:
“Είμαστε χαρούμενες που κατακτήσαμε το κύπελλο. Ήταν μια άνετη επικράτηση για μας, αλλά η χαρά μας είναι ίδια. Δουλέψαμε για να καταφέρουμε. Επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος, τώρα πάμε για το πρωτάθλημα.”

Δείτε εδώ τα βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…