Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Kαταλυτική η παρουσία του Ασκα…”

“Kαταλυτική η παρουσία του Ασκα…”

aSoulis-MarkopoulosΕυχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και την προσπάθειά τους να “γυρίσουν” το ματς απέναντι στον Προμηθέα, ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα είπε:

“Μπράβο στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια. Γύρισαν ένα ματς που φαινόταν ότι δεν θα έχει γυρισμό. Δεν θέλαμε να δώσουμε αιφνιδιασμούς στον Προμηθέα αλλά πολλές φορές το έκαναν οι αντίπαλοι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εύστοχοι. Ξεκινώντας από την άμυνά μας στο τέταρτο δεκάλεπτο, δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Μετά παίξαμε δυνατά και έξυπνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για τον Ασκα: “Ηταν καταλυτική η παρουσία του. Βοήθησε πολύ. Ηταν ξεκούραστος παίκτης και βάσει της δομής του σώματος του θα μας βοηθήσει, ειδικά στα ριμπάουντ. Το έκανε περισσότερο καλά από όσο περιμέναμε. Πάντως όλα τα παιδιά προσπάθησαν”.

Για την θέση του ΠΑΟΚ: Κοιτάμε ματς με ματς. Θέλουμε να πάμε ψηλά και θέλουμε να πάμε δυνατά στα πλέι οφ. Ελπίζω ότι μέρα με την μέρα θα βελτιωθούμε”.

Για το ότι δεν απέδωσε καλά ο Σόμπι: “Δεν ήταν κακός, ότι δηλαδή δεν έβγαλε ενέργεια. Ηταν άστοχος. Ισως θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές σε κάποιες περιόδους. Νομίζω θα μας βοηθήσει. Ισως ήταν λογικό για σήμερα γιατί ένας παίκτης όσο είναι σε μια ομάδα, παίρνει πολλές πληροφορίες σε άμυνα και επίθεση και πρέπει να τα ξεδιαλύνει στο μυαλό του”.

Για την γρήγορη προσαρμογή του Ασκα και για το πόσο δύσκολο είναι το έργο του προπονητή να προσαρμοστεί άμεσα ένας νέος παίκτης: “Ο προπονητής δεν κάνει τίποτα. Ο ίδιος ο παίκτης είδε τι θέλει η ομάδα. Μακάρι να μας βοηθήσει το ίδιο και στα άλλα ματς”.

Για το αν θα δούμε τον Ασκα στο “4”: “Θα δείξει. Θα δούμε…”.

Για τον Μιλιένοβιτς: “Ο ίδιος λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη που τον εμποδίζει στην εκτέλεση του σουτ. Εχει καλά στοιχεία, άλλα που δεναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Ισως  ψυχολογία του να μην είναι καλή. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει περισσότερα”.

Χρυσικόπουλος: “Είμαι παίκτης ψυχολογίας, είμαστε σε καλό δρόμο”

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: “Περιορίσαμε στο τέλος τα ριμπάουντ. Ηταν δύσκολη νίκη. Κρατάμε την διάθεση στο τέλος και την πολύ καλή εμφάνιση του Ασκα”.

Για την κακή εμφάνιση ως το 30′: “Ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καλά και βγήκαν τα ελεύθερα σουτ. Δεν θέλει και πολύ…”.

Για τα πλέι οφ και για τους Ασκα, Σόμπι: “Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δίνουν ενέργεια οι παίκτες και θεωρώ πως έχουμε το διάστημα για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ”.

Για την απόδοσή του: “Είμαι παίκτης ψυχολογίας, νιώθω καλά…”.

Για το ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για την τέταρτη θέση: “Κοιτάμε την δουλειά μας, να κερδίσουμε τον Κόροιβο. Αν ο Αρης έχει δύο ήττες, καλοδεχούμενο. Αλλιώς θα πάμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στον πρώτο γύρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…