Κεντρική Basket League Άρης KAE: “Να ξαναδούμε τον Αρη εκεί που τον ονειρευόμαστε”

KAE: “Να ξαναδούμε τον Αρη εκεί που τον ονειρευόμαστε”

aris

arisΞεχωριστή μέρα σήμερα για τον Άρη καθώς συμπληρώθηκαν 103 χρόνια από την ίδρυσή του. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει σχετική αναφορά σε αυτό το γεγονός. Αναλυτικά:

“Ένας σύλλογος, μία λαμπρή ιστορία, ένα ευοίωνο μέλλον. Χρόνια πολλά ΑΡΗ μας!

Ήταν 25/03/1914 όταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας αποκτούσε «σάρκα και οστά». Ο ΑΡΗΣ μας κλείνει σήμερα 103 χρόνια ζωής και σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια γιορτάζει για τον σύλλογο ο οποίος, με έμβλημα τον θεό του πολέμου, έδωσε τις δικές του μεγάλες «μάχες» και καθιερώθηκε στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Κρίσιμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα για την παραμονή και την τετράδα… Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις με live betting σε όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Ένας σύλλογος, μία λαμπρή παράδοση, μία χρυσή ιστορία. Αναπόσπαστο κομμάτι του, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως η «ναυαρχίδα» του συλλόγου. Έχοντας πίσω της μία ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα, η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων και χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία του 20ού αιώνα, έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση: Να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ.

Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει και με συμμάχους τη λαμπρή ιστορία και τους μυριάδες φιλάθλους που τον ακολουθούν, ο θεός του πολέμου δίνει μία νέα «μάχη», ακόμα πιο δύσκολη, για να ξαναγράψει (την) ιστορία. Μία «μάχη» που μπορεί να κερδηθεί μόνο με ενότητα, σύμπνοια, συσπείρωση. Για να ξαναδούμε τον ΑΡΗ εκεί που τον ονειρευόμαστε.

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…