Κεντρική NBA NCAA Ήττα και αποκλεισμός για το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

Ήττα και αποκλεισμός για το Γουέικ Φόρεστ του Μήτογλου (vid)

103321

mitoglou-wake-forest

Το “ταξίδι” του Γουέικ Φόρεστ στην τελική φάση του NCAA έλαβε τέλος από την πρώτη του στάση, με το Κάνσας Στέιτ να επικρατεί των Ντίμον Ντίκονς με 95-88. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που η ομάδα του Κωνσταντίνου Μήτογλου συμμετείχε στη “March Madness” αλλά δεν κατόρθωσε να βρεθεί στη φάση των 64. Ο αγώνας αυτός έγινε στο πλαίσιο της φάσης “First four“, όπου οι 4 νικητές είναι αυτοί που συμπληρώνουν το τελικό ταμπλό.

Ο Μήτογλου δεν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, μένοντας στους 7 πόντους, με 1/4 τρίποντα, 0/1 δίποντο και 4/6 βολές ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο. Κορυφαίος της ομάδας του δεν ήταν άλλος από τον Τζον Κόλινς, με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, με άξιο συμπαραστάτη τον Μπράιαντ Κρόφορντ, με 20 πόντους, 10 ασίστ και 9/9 βολές.

Το παιχνίδι είχε ταχύτατο ρυθμό και run-n-gun χαρακτήρα, με τον πλουραλισμό του Κάνσας Στέιτ να αναδεικνύεται ως ο τομέας-κλειδί για την επικράτηση. Ο Γουέσλει Ιγούντου είχε 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Κάμαου Στοκς σταμάτησε στους 22, ενώ οι Τζόνσον και Μπράουν είχαν από 18 και 14 αντίστοιχα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EB4QJj-FLus]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…