Κεντρική NBA Υπερηχητικοί Ρόκετς, “κατατρόπωσαν” τους Θάντερ (vid)
NBA

Υπερηχητικοί Ρόκετς, “κατατρόπωσαν” τους Θάντερ (vid)

james harden steven adams thunder rockets

james-harden-steven-adams-thunder-rockets

Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν ήδη “καπαρώσει” την 3η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, έπειτα από μια θαυμαστή σεζόν. Στο χθεσινό ματς εναντίον των Θάντερ πέτυχαν την 51η νίκη τους, με την ομάδα του Μάικ Ντ’Αντόνι να ξεδιπλώνει όλες τις επιθετικές αρετές της, νικώντας την “αρμάδα” του Ράσελ Γουέστμπρουκ με 137-125!

Οι “ρουκέτες” είχαν ήδη βάλει 78 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία τους), με την Οκλαχόμα να αδυνατεί να συμβαδίσει μαζί τους. Συνολικά είχαν 20/39 τρίποντα, 32 ασίστ, 63.3% στα σουτ εντός πεδιάς και 4 παίκτες με +20 πόντους (πρώτη φορά φέτος). Ο Λου Γουίλιαμς έδειξε και πάλι ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ του NBA από τον πάγκο, με 31 πόντους και 7/8 τρίποντα, ο Τρέβορ Αρίζα είχε 24 (6/8 τρίποντα), όσους και ο Έρικ Γκόρντον ενώ ο σούπερ-σταρ, Τζέιμς Χάρντεν δεν χρειάστηκε να βάλει πάνω από 22 (μαζί με 12 ασίστ).

 

Από την άλλη, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσε το 36ο τριπλ-νταμπλ του για φέτος, με 39 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την απόλυτη επίδοση του μυθικού Όσκαρ Ρόμπερτσον (41). Ήταν, όμως, αδύνατο να προβληματίσει από μόνος του την ομάδα του Χιούστον, η οποία έδωσε ρεσιτάλ στο τρανζίσιον και στο “άνοιγμα” της αντίπαλης άμυνας μέσω των απλών αλλά θαυματουργών συστημάτων του Ντ’Αντόνι και των ικανοτήτων του Χάρντεν.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RGGqZy79oLY]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…