Κεντρική Basket League Άρης “Είναι θέμα της διοίκησης το πότε”

“Είναι θέμα της διοίκησης το πότε”

Πρίφτης

apriftis

Ο Άρης επικράτησε στο “Τάσος Καμπούρης” της Κύμης με 8077 στην παράταση, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μάικλ Τζένκινς και ότι πλέον είναι ζήτημα της διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο, σε ότι αφορά τη διακύμανση του σκορ. Τα παιχνίδια που έχουν αυτήν την εξέλιξη κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στο ένα ριμπάουντ, το ένα λάθος. Πάντα οφείλεις να είσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα έπαιξε καλά, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, οι παίκτες ήταν μαχητικοί κι αυτό φαίνεται από τα επιθετικά ριμπάουντ, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν το στοιχείο που μας κράτησε. Από εκεί και πέρα, έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε μεταξύ μας, να δώσουμε τη μάχη μας για το πλεονέκτημα της τετράδας.”

Ρωτήθηκε για τη γενικότερη προσπάθεια του Άρη, τι θα στοιχειοθετούσε επανάσταση και απάντησε:
“Τα τελευταία χρόνια ο Άρης κάνει μια σοβαρή και έντιμη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Είναι ομάδα επιπέδου, όχι σκαλοπάτι. Το ότι είμαι τρία χρόνια δεν οφείλεται μόνο σε μένα, αλλά και στη διοίκηση και είμαι χαρούμενος και περήφανος για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Σε σχέση με την ιδιαιτερότητα της σημερινής μέρας θα μπορούσα να πω ότι αν κάτι μπορούμε να πάρουμε και να χρησιμοποιήσουμε για τα επόμενα χρόνια είναι η επιμονή, αντοχή και υπομονή και να υπάρχει ηρεμία όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.”

Σε ερώτηση για το ζήτημα της ενίσχυσης, ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε ότι ο ίδιος επέλεξε και πλέον είναι θέμα της διοίκησης
“Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να το αποφασίσει. Έχω επιλέξει, το πότε είναι θέμα της διοίκησης.”

Για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Χρηστίδη, δήλωσε:
“Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι η δομή της ομάδας, όπου έχουμε έξι ψηλούς, δεν υπάρχει χώρος για τον Χρηστίδη. Αντιθέτως ο Φλιώνης έχει ένα προβάδισμα κι έχει βοηθήσει σημαντικά. Ο Βασίλης δουλεύει έχει βάλει πολύ προπόνηση στον εαυτό του αυτά τα δύο χρόνια, έχει επιμονή και υπομονή και θα του δοθεί η ευκαιρία.”

Σχετικά με το μειωμένο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα λόγω του ότι η 3η θέση δεν οδηγεί στην Ευρωλίγκα, είπε:
“Δεν το βλέπω τόσο κυνικά. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο μπαίνεις για να κερδίζεις. Δεν μπαίνεις αδιάφορος. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο. Για μας υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η επιθυμία να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο Πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…