Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είναι δύσκολα στην Ισπανία, σκληρή η Τενερίφη…”

“Είναι δύσκολα στην Ισπανία, σκληρή η Τενερίφη…”

Μαρκόπουλος

aSoulis-MarkopoulosΜετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου αλλά και σε αυτό με αντίπαλο την Τενερίφη. Συγκεκρινένα είπε: “Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Θέλαμε να διαχειριστούμε την νίκη της Τρίτης αλλά δεν το κάναμε πολύ καλά. Δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να πάρει κάποια σουτ, πήρε διαφορά και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ψάχνοντας περισσότερο το στυλ μας. Οι αντίπαλοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά, αλλά στην συνέχεια κερδίζοντας από την άμυνά μας πολλές μπάλες, πήραμε την διαφορά και την διατηρήσαμε. Πρέπει να δούμε όσα δεν κάναμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μας έδωσε καλάθι… Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί στο τρίποντο. Οταν όμως ο αντίπαλος μας έδωσε ρακέτα, ήταν καλύτερα. Νομίζω ότι η διαφορά ήταν στην άμυνά μας, πήραμε ριμπάουντ και μετά τρέξαμε στον αιφνιδιασμό”.

Για τους 86 πόντους παθητικό που είχε ο ΠΑΟΚ: “Ο αντίπαλος έπαιζε πολύ από το τρίποντο. Μας αποσυντόνισε αυτό και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Ημασταν παθητικοί στο πρώτο βήμα της άμυνά μας”.

Για τον Σόμπει: “Επαιζε σε μια ομάδα που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα και πρωταγωνιστούσε. Εχει συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση, μακάρι να έχει και εδώ την ευστοχία που είχε εκεί στα σουτ τριών πόντων”.

Για το αν ήταν το μυαλό στην Ισπανία: “Εμείς είπαμε από την αρχή να παίξουμε δυνατά. Είχαμε πει ότι τα Τρίκαλα εκτός έδρας με την ΑΕΚ νικούσε στα τελευταία λεπτά. Είναι δύσκολο το ματς στην Ισπανία, είναι σκληρή ομάδα η Τενερίφη. Σκέφτεται διαφορετικά με τα Τρίκαλα… Πολλά πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν (σ.σ. για τον τρόπο που θα προσεγγίσει τον αγώνα απέναντι στον Τενερίφη ο ΠΑΟΚ). Θα δουν οι αντίπαλοι κάποιες λεπτομέρειες για την δική μας άμυνα, όπως θα δούμε και εμείς για την άμυνα και την επίθεση”.

Για το αν το ματς με την Τενερίφη του θυμίζει κάτι από το παρελθόν: “Δεν θέλω να ασχολούμαι με το παρελθόν γιατί θέλω να νιώθω πιο νέος. Είναι διαφορετικά τότε. Αν θες να πεις ότι τότε ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε και τώρα διεκδικεί, εντάξει με τα λόγια δεν γίνεται… Θα είναι ό,τι καλύτερο η πρόκριση”.

Μαργαρίτης: “Νίκη μέσω επίθεσης…”

Ο Βαγγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα αλλά και αυτό με την Τενερίφη. Συγκεκριμένα είπε: “Ηταν ένα δύσκολο ματς, το περιμέναμε. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Η επίθεση έδωσε την νίκη, η άμυνα δεν ήταν καλή. Η κούραση σίγουρα μας έχει επηρεάσει. Οταν έκαναν επίθεση τα Τρίκαλα, συνήθιζαν να κάνουν ένας με έναν. Εμείς δεν κλείσαμε τους χώρους, μας χτύπησαν σε αυτό. Στον αιφνιδιασμό κάναμε κάποια λάθη. Δεν ήμασταν καλοί σε αυτό το κομμάτι. Στο ματς με την Τενερίφη περιμένω κάτι διαφορετικό. Ο αντίπαλος σίγουρα θα έχει κάποια αντίδραση. Εύχομαι να υπάρχει κάτι θετικό για εμάς. Πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι”.

Για την κούραση: “Ολα τα παιδιά έχουν δύναμη και θα αντεπεξέλθουν. Είναι δύσκολο το ματς με την Τενερίφη, αυτό όμως πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…