Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε σε καλό δρόμο μετά και την αλλαγή προπονητή”

“Είμαστε σε καλό δρόμο μετά και την αλλαγή προπονητή”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (26/03, 19:00) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Δημήτρης Μαυροειδής σε δηλώσεις του στο επίσημο ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ σημείωσε ότι η Ένωση είναι σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Προετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Ξέρουμε τι ομάδα είναι ο αντίπαλος μας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Νομίζω, ότι είμαστε σε καλό δρόμο μετά και την αλλαγή προπονητή. Ο κόουτς Μανωλόπουλος θέλει να προσθέσει καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε κι εμείς και το έχουμε αποδεχθεί.

Έχουμε όμως πολύ δουλειά μπροστά μας. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις καθημερινά. Αυτό που μένει είναι να δείξουμε και στον κόσμο μας τι μπορούμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή.

Ξέρουμε, ότι τα πολλά λόγια δεν αρέσουν στον κόσμο. Στο πλαίσιο των συμβατικών υποχρεώσεών μας είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο εγκρατής. Δεδομένο είναι πάντως, ότι δουλεύουμε σκληρά. Και επίσης, η χρονιά είναι μακρά. Υπάρχει πάντα κίνητρο για το κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…